Toont alle 6 resultaten


Krachtige oplossing voor industriële toepassingen

In Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk merken we dat er veel vraag is naar afstandsbedieningen voor bijvoorbeeld boslieren. In Nederland zien we dan dat de vraag groter is voor afstandsbedieningen die bij bruggen toegepast kunnen worden. Elke regio heeft zijn eigen specifieke noden. Bij Tyro Remotes proberen we die in te lossen met een eigen, krachtige oplossing. Of het nu om een 2-kanaals afstandsbediening gaat of een radiografische ontvanger met meer dan 200 functies. Wij, als specialist in de industriële afstandsbedieningen, brengen u de oplossing.

OEM-toepassingen

Heel wat van onze zenders en ontvangers worden gebruikt als OEM-product bij merkleveranciers. Denk maar aan zenders die ingebouwd worden in spuitpistolen van hogedrukreinigers, afstandsbedieningen specifiek gemaakt voor trailers met assenbesturing, maar ook balenwikkelaars bijvoorbeeld.

M2M systemen

Een systeem waar bij ons veel vraag naar is, is de draadloze M2M set. Dit systeem zorgt ervoor dat er communicatie plaatsvindt tussen twee of meerdere machines. Deze betrouwbare radiografische set heeft een bereik van maar liefst 700 meter en een reactietijd die minder dan 0,1 seconden is.