Bedrijfsprofiel van Tyro Remotes

Tyro Remotes is een Nederlandse onderneming die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele radiografische besturingssystemen. Deze besturingssystemen kunnen voor tal van verschillende industriële toepassingen gebruikt worden.

Hiermee bedoelen we dus niet afstandsbedieningen die u gebruikt voor uw garagedeur of voor een bestuurbaar autootje. Maar wel robuuste, industriële afstandsbedieningen voor pompen, lieren, kranen, poorten, machines, voertuigen, enz. Bovendien kunnen de elektrische, hydraulische of pneumatische aangestuurde toepassingen stuk voor stuk uitgebreid worden met een professionele afstandsbediening van Tyro Remotes.

Markten

Wij zijn actief in heel wat verschillende sectoren. Denk aan:

Naast onze sterke focus op verschillende mobiele toepassingen, waaronder assenbesturing van exceptionele transporten, willen wij een interessant alternatief kunnen bieden ten opzichte van gevestigde orde in sectoren zoals machinebesturingen en bosbouw.

Visie

Wij willen door inzet van onze radiografische afstandsbesturingen, de effectiviteit en efficiëntie in verschillende industriële toepassingsgebieden vergroten. Daarnaast willen we de veiligheid optimaliseren van de gebruikers en het bedieningscomfort. Ook het sociaal welzijn staat bij ons hoog in het vaandel aangeschreven.

Missie

Met onze kwalitatief hoogwaardige afstandsbesturingen willen we onze klanten zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden, en op deze wijze ook een langdurige relatie tot stand te brengen. Op vlak van efficiëntie, bieden we bij Tyro Remotes deze toegevoegde waarde door specifieke wensen van onze klanten mee te nemen, en maatwerk te leveren. Onze open organisatiestructuur maakt dit allemaal ook mogelijk.

Als gevolg van de groei en ontwikkeling van verschillende markten motiveert Tyro Remotes haar personeel dan ook om mee te gaan in deze groei en ontwikkeling. Dit doen we door onze medewerkers regelmatig bij te scholen. Op deze wijze creëren we een win-win situatie voor zowel de onderneming als voor onze medewerkers. Dit zorgt voor een sterk collectief met een uniek “wij”-gevoel.

Organisatiestructuur

We trachten onze communicatielijnen zo kort mogelijk te houden, dit doen we door R&D, productie, service en verkoop onder één dak te plaatsen. Dit verhoogt niet enkel de bedrijfszekerheid, maar ook de flexibiliteit bij de ontwikkeling en aanpassingen van onze producten. Bovendien kunnen we op deze manier ook de kwaliteit van onze producten garanderen en een vlotte levering. Onze open organisatiestructuur zorgt er ook voor dat we een transparante en vlotte communicatie met de klant kunnen onderhouden.

Kernwaarden

Wij dragen drie kernwaarden hoog in de vaandel, namelijk veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het is zowel voor u als voor ons van groot belang dat onze besturingssystemen zonder problemen werken en vooral niet gestoord worden door andere elektrische apparaten. De juiste en ongestoorde elektronica kan in sommige gevallen letterlijk van levensbelang zijn. Dit is dan ook één van de redenen waarom we bij Tyro Remotes actief alle Europese initiatieven opvolgen met betrekking tot productwetgeving. Zodra een wijziging zich voordoet, wordt deze zo snel mogelijk geïmplementeerd. Op deze wijze kunnen wij de meest optimale veiligheid van de gebruiker garanderen.