Winnaar WTC Award Twente

WTC Twente Export Award

In 2013 mocht Tyro Remotes de prestigieuze WTC Twente Export Award in ontvangst nemen. Deze prijs werd door niemand minder dan gitarist, componist en kunstenaar Adje Vandenberg uitgereikt.

Tyro Remotes werd bij deze Award geprezen voor onze internationale groei en onze strategische aanpak op vlak van export. Deze vakjury, onder leiding van niemand minder dan Richard Wermelink, vond het een bijzondere prestatie dat Tyro met een binnendienst werkt met native speakers in plaats van met een buitendienst. Daarnaast was het jury vol lof over de manier waarop Tyro Remotes het internet en sociale media aanwendt om nieuwe klanten te werven.

“De winnaar van de WTC Twente Export Award heeft een opmerkelijke en inspirerende prestatie geleverd op het gebied van export en ondernemerschap. Ambitie, inzicht en doorzettingsvermogen maken Tyro Remotes tot voorbeeld voor de bedrijven in de regio Twente”, aldus Drs. W.M.G. Weerdenburg, bestuurslid van de WTC Twente Business Club.

De twee andere genomineerden voor deze award waren machinefabrikant Almi en tuinverlichting fabrikant Techmar. Bij de beoordeling heeft de jury een aantal onderwerpen onder de loep genomen, zoals internationale oriëntatie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, buitenlandse contacten en het ambassadeursrol in de regio.

De WTC Twente Export Award is een award dat elk jaar opnieuw wordt uitgereikt. Het is een initiatief van de WTC Twente Business Club.