Welkom bij Tyro Remotes

Bij Tyro Remotes ontwikkelen, produceren en leveren we radiografische afstandsbedieningen voor industriële toepassingen. Of u nu kiest voor een elektrische, hydraulische of pneumatische toepassing, deze kunnen allemaal verder uitgebreid worden. Dit kunt u doen door een draadloze zender en ontvanger van Tyro Remotes aan te sluiten.

De industriële afstandsbedieningen die we verkopen kunnen naar wens geprogrammeerd worden. Op deze wijze kunt u deze aansluiten op alle gangbare veldbusnetwerken.

Onze afstandsbedieningen

Niels Dijkstra
Verkoop Benelux & Centraal Europa

Jan Broekhuis
Verkoop Benelux & Zuid Europa

Seema van Buuren
Verkoop Groot Brittannië, Ierland & Scandinavië

bg_image

Malte Frensch
Verkoop Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland

bg_image

Wiame Kaoukabi
Verkoop Frankrijk, België, Luxemburg & Zwitserland

bg_image

Niels Dijkstra
Verkoop Benelux & Centraal Europa

bg_image

Seema van Buuren
Verkoop Groot Brittannië, Ierland & Scandinavië

Radiografische afstandsbedieningen voor industriële toepassingen

Wij hebben de afgelopen twintig jaar sterk ingezet op innovaties bij radiografische afstandsbedieningen. Samen met onze klanten, en die technologie die voorhanden is, hebben wij systemen ontwikkeld die voldoen aan hun eisen en noden. Onze afstandsbedieningen zijn niet enkel sterk verbeterd in kwaliteit, maar ook de frequentie en de reikwijdte van onze afstandsbedieningen is enorm verhoogd. Ook de mogelijkheden op vlak van toepassing zijn sterk gegroeid. Ontdek ze allemaal.

Aantal kanalen bij industriële afstandsbedieningen

De combinatie tussen zender en ontvanger is afhankelijk van het aantal kanalen waaraan uw afstandsbediening moet voldoen. Onze afstandsbedieningen zijn verkrijgbaar met een onbeperkt aantal kanalen (bussystemen). Het meest voorkomend zijn weliswaar systemen met 2, 4 of 6 kanalen. Hoeveel kanalen u juist nodig hebt is afhankelijk van de toepassing waarvoor u uw afstandsbediening gebruikt. De meerderheid van onze klanten vinden hun gading in een 6 kanaals afstandsbediening. De toepassingen voor dewelke onze klanten een afstandsbediening willen gebruiken is echter heel divers. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Nederlandse topkwaliteit

De afstandsbedieningssystemen van Tyro Remotes worden niet enkel in Nederland ontworpen, maar ook geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat we extreem flexibel kunnen zijn op maat van oplossingen zoeken voor onze klanten. Bovendien zorgt dit ervoor dat we een uitgebreide quality control kunnen uitvoeren en het hele ontwikkelingsproces volledig beheersen. De vragen die we ontvangen van onze klanten zorgen ervoor dat zowel onze software als hardware continu ontwikkelt wordt. Met een afstandsbediening van Tyro Remotes krijgt u kwaliteit in handen die bovendien enorm gebruiksvriendelijk is.

Toepassingen

Na twintig jaar ervaring krijgen wij nog steeds vragen van klanten over toepassingen waar we zelf nog nooit aan gedacht hadden. Industriële afstandsbedieningen voor kranen, voor bosbouw of voor een ambulance zijn standaard toepassingen. Maar daarnaast worden onze afstandsbedieningen ook voor andere zaken gebruikt, denk maar voor hogedrukreinigers, luxe jachten of assenbesturing voor trailers. Dit is echter maar een kleine greep uit de talloze toepassingen die we kunnen bedenken voor de afstandsbedieningen van Tyro Remotes. U hebt een uitdaging, wij hebben de oplossing.

Radiografische afstandsbedieningen

Sedna | 2, 4 kanalen

Radiografische afstandsbedieningen

Fornax Pro | 6 kanalen

Radiografische afstandsbedieningen

Fornax Delta | 4 kanalen

Radiografische afstandsbedieningen

Pyxis | 2 tot 8 kanalen