Mobiele zeefinstallatie met afstandsbediening

Het storten van verontreinigde grond is zowel voor particulieren als voor de overheid en het bedrijfsleven alsmaar duurder geworden. Daarnaast zijn de meeste verwerkingsprocessen nog altijd niet milieuvriendelijk. Dit verklaart de opkomst van mobiele zeefinstallaties. Grond recyclen is namelijk mileu- en kostensparend, een win-winsituatie dus.

Asfalttrailers voorzien van Tyro afstandsbediening [video]

Heeft u weleens nagedacht over hoe men asfalteert in een tunnel? Doorgaans is de tunnel voor de kiepwagen niet hoog genoeg om het asfalt uit de trailer te kiepen. Do-Wa Trailers uit Nunspeet heeft een trailer ontworpen waarbij het asfalt door middel van een lopende band afgeleverd wordt. “Eenvoudig opgelost”; zou u misschien denken, maar […]

Category Archives: Bouw

Afstandsbedieningen voor in de bouw

Betonpompen, waterpompen, aggregaten, kraantjes, shovels en ook onbemande voertuigen zoals puinbrekers kunnen allemaal draadloos én op afstand bestuurd worden met een radiografische afstandsbediening van Tyro Remotes. Dit is niet alleen veiliger en efficiënter, maar zeker ook veel gemakkelijker!

Radiografische besturingssystemen

Vrijwel iedere toepassing die elektrisch, hydraulisch of pneumatisch wordt aangestuurd kan uitgebreid worden met een radiografisch besturingssysteem. Tyro’s bedieningen zijn stootvast en erg robuust, zodat ze niet kapot gaan als u hem van een steiger laat vallen. Daarbij zijn de afstandsbedieningen en de ontvangers uitermate goed beschermd tegen vocht en vuil. U wilt iets op afstand bedienen? Neem contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.